ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Water Health Φίλτρα Νερού Ευάγγελος Παπάζογλου

Φίλτρα Νερού Οικιακής & Επαγγελματικής Χρήσης
Χλωρίωση - Απολυμάνσεις Δεξαμενών Νερού - Αττική 


Στην εταιρεία ''Water-Health'' του κυρίου Παπάζογλου Βαγγέλη με έδρα στην Καλλιθέα Αττικής, θα ενημερωθείτε και θα εξυπηρετηθείτε για οτιδήποτε αφορά στην Επεξεργασία Νερού καθώς και στις Χημικές Αναλύσεις Νερού. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία νερού, δίνουμε λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας και  ποσότητας νερού για οικίες, οικισμούς, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Η επιχείρηση διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001: 2008 (διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την διασφάλιση ποιότητας και ποιοτική διαχείρηση επιχειρήσεων).

 

Εξυπηρέτηση πανελλαδικά - Χονδρική λιανική πώληση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Εμπορία συστημάτων επεξεργασίας νερού – φίλτρα
Μελέτη, Σχεδιασμό και Εγκατάσταση
Εγκατάσταση και συντήρηση των μηχανημάτων επεξεργασίας νερού
Χλωρίωση - απολύμανση δεξαμενών νερούΗ Water - Health εισάγει εξειδικευμένο εξοπλισμό και προϊόντα επεξεργασίας νερού εδώ και αρκετά χρόνια. Καλύπτουμε  κάθε εφαρμογή με υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένο εξοπλισμό και ποιοτικά συστήματα επεξεργασίας νερού, φιλικά προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Επιπλέον, υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες  μας προσφέροντας πλήρες service και ανταλλακτικά.

Η επεξεργασία νερού περιλαμβάνει τις διαδικασίες βιομηχανικής ή όχι κλίμακας που καθιστούν το νερό πιο αποδεκτό για τελική χρήση, που μπορεί να είναι πόσιμο, κατάλληλο για χρήση οικιακή ή βιομηχανική (τρόφιμα, ποτά κ.λπ.). Συνήθως απαιτείται περισσότερες από μία διαδικασίες για να βελτιώσουμε τη ποιότητα του νερού σύμφωνα με τη κάθε εφαρμογή.  Παραδείγματα διαδικασιών/μεθόδων επεξεργασίας νερού είναι η φίλτρανση, η αντίστροφη όσμωση , η διύλιση, η καθίζηση, η αποσκλήρυνση, η απαλκαλίωση, η απολύμανση, η αποχλωρίωση, η απόσταξη, η κροκίδωση, ο απιονισμός, η αφαλάτωση. 
 
Παράλληλα η Water - Health συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους συστημάτων επεξεργασίας νερού, διαθέτοντας στην εγχώρια αγορά μια ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων όπως δοσομετρικές αντλίες, αφαλωτές νερού, συστήματα αντίστροφης όσμωσης, αποσκληρυντές, απιονιστές, απαλκαλιωτές, φίλτρα νερού, χλωριωτές νερού, οζονιστές νερού, αποστειρωτές νερού, χημικά πρόσθετα κλπ.

 

Κατασκευή, Ανακαίνιση, Ενεργειακή Αναβάθμιση
Το μηχανοστάσιο πισίνας είναι ο χώρος τοποθέτησης του απαραίτητου εξοπλισμού που εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα της πισίνας. Οι διαστάσεις του, καθώς και η διάταξη και η επιλογή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού προκύπτουν από την ολοκληρωμένη διαστασιολόγηση και τον όγκο νερού που απαιτείται στην εκάστοτε πισίνα. 
 
Τυπικά συστήματα τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε ένα μηχανοστάσιο είναι:
Αντλίες για την ανακυκλοφορία του νερού
Φίλτρανση νερού για την απομάκρυνση ρύπων και σωματιδίων
Αυτόματοι ρυθμιστές-δοσομετρητές για την χημική επεξεργασία του νερού 
Συστήματα θέρμανσης νερού
Κεντρικός ηλεκτρολογικός πίνακας και οι πίνακες ελέγχου και λειτουργίας του Η/Μ εξοπλισμού